نگاشته شده توسط: مهروش داداشیان ساروی | آوریل 20, 2010

Nar ekşisi

یک جور سالاد درست می‌کنند، شبیه سالاد شیرازی، خیار و گوجه‌فرنگی و پیاز، گاهی کلم بنفش هم می‌ریزند توش.

بعد، غیر از نمک و آب‌لیمو و روغن زیتون، مقدار زیادی فلفل قرمز هم می‌ریزند.

بعد، اصل ماجرا این‌جاست، چاشنی نهایی‌ش رب اناره. رب اناری که غلظتش مثلا به اندازه‌ی سس کچاپ است.

بعد، حالا بدون فلفل قرمزش رو در نظر بگیرید، آی خوش‌مزه می‌شه، آی خوش‌مزه می‌شه…

.

.

.

پ.ن. من روی سالاد کاهو هم امتحان کردم. به همون خوش‌مزگی شد.

Advertisements

دسته‌ها

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: